Friskvård Öland & Kalmar

Friskvård – för en friskare kropp

Vi på Färjestadens Fysioterapi erbjuder friskvård till våra kunder. Tillsammans med dig skapar vi ett personligt anpassat träningsprogram, som är sammansatt utifrån dina specifika önskemål och behov. Vi samarbetar även med livsstilssköterska och husläkare vid behov. Gymmet är anslutet till appen Epassi för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Personlig friskvård

Under ditt första tillfälle med friskvård hjälper vi dig med en genomgång av maskinparkens olika funktioner och funktionella redskap. Vi ser också till att du får ett träningsprogram som är anpassat efter just dig. Det program som vi sätter upp har ett starkt fokus på friskvård och utgår bland annat från dina:

  • önskemål
  • behov
  • förutsättningar
  • skador och
  • eventuella rehabiliteringsbehov

Som medlem får du ett personligt inloggningskort med pinkod, vilket innebär att du har tillgång till lokalen mellan kl 05-22 året runt. Under mottagningens öppettider (vardagar 7-16), är du också välkommen att fråga oss och få hjälp med din friskvård och hälsoutveckling. Nyfiken på att veta mer? Läs mer om vår träningsstudio under rubriken Träningsstudio.

Varmt välkommen till oss på Färjestadens Fysioterapi & Friskvård!