Träning Öland & Kalmar

Ett gym med träning för alla

Du kanske inte visste att vi har ett fullutrustat gym här på Färjestadens Fysioterapi & Friskvård? Hit är du välkommen oavsett om du tränar för rehabilitering, styrka eller bara för en friskare kropp.

Öppet alla dagar mellan 05-22. Året runt!

I vår träningsstudio kan du träna från klockan 5 på morgonen till 22 på kvällen alla dagar i veckan, året runt! Lokalen är på cirka 210 kvadratmeter och innehåller allt du behöver för din träning. Här finns en hel maskinpark med diverse olika maskiner, en avdelning för funktionell träning med pilatesbollar och kettlebells samt en avdelning med fria vikter. Naturligtvis har vi omklädningsrum med dusch och allt annat som du behöver.

Bemannat nyckelgym

När du blir medlem på vårt gym får du ett personligt inloggningskort med en personlig pinkod, vilket gör att du att du kan utföra din träning även under obemannade öppettider. För det är ju det som är tanken med ett nyckelgym, att du ska ha friheten att komma och gå som du vill. Fördelen med att träna hos oss är att vi faktiskt finns här för dig under vissa tider på dygnet.

Vår sjukgymnastikmottagning ligger vägg i vägg med träningsstudion, vilket innebär att vi kan svara på frågor och hjälpa dig under mottagningens öppettider (mån-tors 7-16, fre 7-14.30).

Priser

Medlemskort/Inloggningskort 100 SEK
Årskort 3 100 SEK
Halvårskort 2 000 SEK
Kvartalskort 1 550 SEK

OBS! Vid förlorat inloggningskort har vi rätt att ta ut en avgift på 100 SEK för ett nytt.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor kring gym och träning.
Varmt välkommen!